Užijte si pohodovou atmosféru a zformujte své tělo a v Contours

Formování těla pro ženy nebylo nikdy jednodušší. Vyvážený trénink s profesionální trenérkou je tady a týden zdarma čeká právě na vás.

Fitness pro ženy, to je Contours

Contours je cvičení vytvořené speciálně pro ženy a jenom pro ženy. Na cvičení nejsou žádní muži, takže i když se mezi ostatními cítíte nesvá, třeba kvůli své postavě, tady rozhodně nemusíte. V Contours se budete cítit příjemně ve společnosti žen, spolu s profesionální trenérkou, která bude na vaše cvičení dohlížet a pomůže vám co nejlépe zformovat vaši postavu.

První týden zdarma

Program, který fitko nabízí, je koncipován tak, abyste posílily a zformovaly každou část vašeho těla. Po objednání na první lekci vám bude sestaven program přímo na míru. Získáte neomezený vstup do fitka a cvičit můžete klidně i dvakrát denně. V prvním týdnu si můžete všechno zdarma v klidu vyzkoušet a potom se rozhodnout, zda se stanete členkou.

V Contours vyzkoušíte nový způsob cvičení, díky kterému okamžitě zapojíte všechny důležité svaly a začněte ihned zpevňovat a tvarovat své tělo.

Výsledky po několika cvičeních

Cvičení není složité, všechny cvičební stroje jsou uzpůsobeny speciálně pro ženy. Posilovat budete snadno a jistě vás to bude i bavit. Díky tomu se mohou výsledky dostavit velmi brzy. Stačí poctivě cvičit. To vše s trenérkou a v příjemné atmosféře mezi ženami.

Prvního týdne zdarma můžete kdykoliv vyzkoušet, není závazný. Pouze se dozvíte o nové metodě cvičení, která vám pomůže vytvořit postavu přesně podle vašich představ.

Bez omezení, bez objednání

Pokud se stanete členkou, do fitness centra se nemusíte objednávat. Přijít můžete kdykoliv a tak se samy rozhodnout, jak intenzivně budete na své nové postavě pracovat. Nikdo vás do ničeho nebude nutit. Cvičit můžete libovolně dlouho, po cvičení si dát sprchu a občerstvení. Stačí i 30 minut cvičení a výsledky se také dostaví. Nemusíte tvrdě dřít na složitých cvičebních strojích. Cvičební pomůcky v Contours jsou speciálně upravené pro potřeby žen.

Navštívit můžete také některé jiné pobočky Contours. Pohodovou atmosféru a příjemné cvičení najdete právě tady.