Kurz první pomoci pro pracovníky v sociálních službách

Autor obrázku: Homeandgardners

Rádi byste si rozšířili své dosavadní vzdělání a láká Vás absolvování kurzu první pomoci? Vzdělávací centrum Seduca se může stát institucí, v níž si tento kurz bezstarostně doděláte. Vzdělávací centrum Seduca nabízí kurzy první pomoci, které jsou akreditované ministerstvem práce a školství. V její nabídce najdete tři kurzy tohoto typu. Prvním nabízeným kurzem je kurz první pomoci, ve kterém si osvojíte základy první pomoci. Jedná se o kurz, který je vhodný pro všechny pracovníky v sociálních službách.

Tito pracovníci mohou po absolvování kurzu základy první pomoci získat osvědčení o absolvování akreditovaného vzdělávacího programu v souladu se zákonem o sociálních službách. Tento kurz je velmi často doporučován zdravotním sestrám. Kurz základy první pomoci můžete absolvovat buď v rozsahu šesti, nebo osmi vyučovacích hodin. Druhým nabízeným kurzem je kurz základní normy zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky. Tento kurz má hodinovou dotaci dvacet vyučujících hodin.

Třetím nabízeným kurzem je kurz první pomoci od A do Z. Tento kurz je ideální volbou pro všechny, kteří by si rádi osvojili jednoduchá pravidla podávání první pomoci. Více informací k těmto kurzům najdete také na této webové adrese: www.seduca.cz/prvni-pomoc-kurz-prvni-pomoci. Sociálním pracovníkům se však nedoporučuje pouze ovládat na dobré úrovni pravidla zdravotní péče, ale také pravidla šetrné sebeobrany. I tímto kurzem disponuje Vzdělávací centrum Seduca. Absolvovat ho může během osmi vyučujících hodin za výhodnou cenu necelých deseti tisíc.